Complete about me



Daisypath Happy Birthday tickers
My name is Munauwaratul Lailinnur bt. Mohamad Latif.. And if u can't say my name, u can call me Muna or Mona.. I'd like to tell you, in Philippines, 'muna' shows to first.. It's mean I'm first.. haha... Also, Mona in Italian is a polite form of address originating as ma donna - similar to Ma'am, Madam.. But in Arabic, it has no meaning.. :) U can call me full name if u can speak my name correctly.. haha...
I was born on April 5th 94 at HBTAR, now known as HTAR...
The only daughter of Mr. Mohamad Latif and Mrs. Azlina... My siblings are boy...
What is my hobby / likes? 
What is my dislikes?
  • cheater
  • liar
  • cheater
  • liar
  • hater
  • faker
  • hater
  • faker

Daisypath Anniversary tickers

Nostalgia #2011

I'm from Selangor, study at Malacca... But he from Kelantan.. Read this and you never know when I meet him... First time we met at Myspace.com on 2010.. Masa tu muna kecewa bercinta dengan lelaki yang tak pernah hargai hati perempuan, lastly, muna add semua lelaki dalam myspace tu.. Cuma dia sorang je approve cepat.. Kenal pun macam tu je.. Masa tu dua-dua ada pakwe/makwe... Tapi kami berdua memang tengah frust dengan mereka... Chat itu, mesej ini, dia kena balik ke PLKN... Sekejap je... Lepas tu dia minta nombor phone muna.. Masa tu, phone muna kena culik dengan manusia mana tah.. Henfon murah pun nak dicuri... kecewa2... *eh, haha* muna bagilah nombor adik muna.. Dia macam tak percaya, lepas muna terangkan, barulah dia faham.... bla bla bla... dia minta kapel... Tak sampai 2 hari ke 3 hari macam tu... Muna bagi keputusan untuk diberi sehari sebelum buat keputusan.. Esoknya muna pun terima... Sampai sekarang ni...

Dah 3 tahun hubungan kami, tapi muna nak hubungan sah... -_- semalam kot (12/6/2013) muna terbaca post dia dan komen dia... " InSYaa Allah, tahun depan.. kalau tahun ni ada rezeki lebih, hujung tahun ni lah nikah.." I was... o_0 shock!! Terus tanya dia, betul... Tunggu ada rezeki lebih baru nikah... :D Ameen...

Okaylah, muna nak cerita tu je... :D adios


You may also like

2 comments:

  1. Assalam :) unik btol nm 2..nk sbut pn rsa berbelit lidah..spa yg kasi nm 2??? ha3 leh tahan jgak mnat sbk..smoga cpat2 la kawen yup :)

    ReplyDelete
  2. haha... yang bagi nama tu pakcik.. :) amin... terima kasih..:D

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.