Penghargaan buat senior

Selama muna buat blog dan cuba mengenali Mr. Nuffnang, muna macam give up.. yelah, kena tunggu tu lama.. baru dapat collect berapa sen je... Alhamdulillah.. :)

muna masih baru dalam blogging ni dan banyak benda muna masih tak tahu... muna belajar banyak dari senior ( boleh ye panggil senior.. ) Uzu, Shida, Fiz, dan Deno.. ambil belajar tutorial dari diorang dalam senyap ( hahaha.... baca dan cuba buat okay)..

Kebanyakan blog muna berjaya dari hasil tutorial mereka... Tentang blog pun belajar dari mereka..

Thanks okay.. sorry if muna ada curi mana-mana art senior.. but, muna ada bagi komen masa tu..untuk mengambil dan diletakkan dalam blog ni...

credit to : Uzu, Shida, Fiz dan Deno


You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.