Review #12 : Student Kecik

Bismillah...
Assalamualaikum...

Maaf muna lambat review.. :)
Hari cuti ni kena tolong mama je...
Duduk depan netbook tu ada, tapi nanti kena marah.. :p

Okay, hari ni muna nak review blog student kecik a.k.a Anis SK..







Hehe...Muna tak nak dah pkai snippy2 ni... takut rang kata mencuri... berdosa dah...:)
Keseluruhan, muna sangat berpuas hati dengan blog adik Anis ni... :)
Cantik sangat blog dia ni.... Muna ingat nak tempah edit blog dekat Anis lah... :)
No matter lah how design it is, as long as, my 'dirty' a.k.a stinky blog is clean back...
Haha...kenapa ye? Muna punya blog tak beredit hampir setahun atau dua tahun.. no renovation is made...
hahaha....

Muna give u full marks dear.. :)
Ur blog is really ringan... Simple mimple... hahaha.... jom terjah blog dia ye.. blogwalking saje... :D



You may also like

1 comment:

  1. hehe thank coz review blog saya kak muna :D nak tempah boleh jee . *cewah. =)

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.