MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Review #12 : Student Kecik

Bismillah...
Assalamualaikum...

Maaf muna lambat review.. :)
Hari cuti ni kena tolong mama je...
Duduk depan netbook tu ada, tapi nanti kena marah.. :p

Okay, hari ni muna nak review blog student kecik a.k.a Anis SK..







Hehe...Muna tak nak dah pkai snippy2 ni... takut rang kata mencuri... berdosa dah...:)
Keseluruhan, muna sangat berpuas hati dengan blog adik Anis ni... :)
Cantik sangat blog dia ni.... Muna ingat nak tempah edit blog dekat Anis lah... :)
No matter lah how design it is, as long as, my 'dirty' a.k.a stinky blog is clean back...
Haha...kenapa ye? Muna punya blog tak beredit hampir setahun atau dua tahun.. no renovation is made...
hahaha....

Muna give u full marks dear.. :)
Ur blog is really ringan... Simple mimple... hahaha.... jom terjah blog dia ye.. blogwalking saje... :D

Comments

anis Sk said…
hehe thank coz review blog saya kak muna :D nak tempah boleh jee . *cewah. =)

Popular Posts