Review Follower #54

Assalamualaikum....



Alhamdulillah.. Muna dah lama nantikan follower ke 54 ni...  bertuah nya dia... :D sebab muna akan review blog dia habis-habisan... Dulu muna ada janji dengan diri muna akan review blog sesiapa yang jadi follower #54.. 54 tu nombor feveret muna.. 5 dan 4.. birthday muna pun 5.04.. comel je nombor tu.. okay, stop talking.. here, let me introduce to you who is the lucky person...




comel sangat blog dia.. tak berat, simple and less but not least, pink! so adorable.. Comel lah blog awak.. jeles kita.. haha... speechless... sebab blog dia cute sangat... owner nya pun comel..

She was :

18 y/o -sweet eighteen-
taken by someone..
stay Kuantan...

okay... sweet kan depa? :)
Cantik pulak day tu.. 3 weeks & 3 days..
Muna doakan u all bahagia dan kahwin lah ye cepat-cepat.. hehe.. Amin..

Jom follow blog Kisahsya.. :)

p/s : muna pun tak kahwin lagi ni.. :p gatal nak kawin ni..


You may also like

1 comment:

  1. opp , opp , opp ! haha ! thanks ya review blog kita . tak sangka pula dapat direview ! yang tak boleh tahan tu , pasal relationship tu , hehe ! =D

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.