MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Review Follower #54

Assalamualaikum....



Alhamdulillah.. Muna dah lama nantikan follower ke 54 ni...  bertuah nya dia... :D sebab muna akan review blog dia habis-habisan... Dulu muna ada janji dengan diri muna akan review blog sesiapa yang jadi follower #54.. 54 tu nombor feveret muna.. 5 dan 4.. birthday muna pun 5.04.. comel je nombor tu.. okay, stop talking.. here, let me introduce to you who is the lucky person...




comel sangat blog dia.. tak berat, simple and less but not least, pink! so adorable.. Comel lah blog awak.. jeles kita.. haha... speechless... sebab blog dia cute sangat... owner nya pun comel..

She was :

18 y/o -sweet eighteen-
taken by someone..
stay Kuantan...

okay... sweet kan depa? :)
Cantik pulak day tu.. 3 weeks & 3 days..
Muna doakan u all bahagia dan kahwin lah ye cepat-cepat.. hehe.. Amin..

Jom follow blog Kisahsya.. :)

p/s : muna pun tak kahwin lagi ni.. :p gatal nak kawin ni..

Comments

ika sahaja said…
opp , opp , opp ! haha ! thanks ya review blog kita . tak sangka pula dapat direview ! yang tak boleh tahan tu , pasal relationship tu , hehe ! =D

Popular Posts