MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Samsung Galaxy Y La'fleur

Assalamualaikum...




comel kan samsung galaxy y ni? Muna beli, bukan untuk muna.. tapi untuk kakak si dia.. Handphone kakak dia kena curi, jadi muna pun pernah janji dulu nak bagi phone kat kak tina ( kakak si dia).. Muna decide nak belikan yang baru, dan itu adalah phonenya.. Comel, macam kak tina..

Yang tak tahan, ini limited.. terdapat 2 lagi phone La'fleur.. Samsung Galaxy S3 dan Samsung Galaxy tab..
yang tab tu lagi comel.. warna maroon... fuh..

Cadang nak beli IPad mini 16 gb lah... eh, lari dari topik ni.. haha.. anyway, muna harap kak tina happy dapat phone baru yang comel dari muna.. :)

p/s : guruh sudah... nak out dulu... see u guys later...

Comments

cepat2 beli..kawan2 semua kata limited tau..
dyba gula-gula said…
kite nak beli yang tab tu!! mmg comey pon!!
beli je.. ahaha...cukup duit,beli...

Popular Posts