Peramah dan mesra alam...

Bismillah...
Assalamualaikum...

Apa kena entry muna ni? :)
Actually, muna nak story a few of online shopping yang muna pernah cuba dan hasilnya memang nak beli lagi... :D




Ini antara yang muna dah pernah try..
Muna tak ingat ada lagi ke tak...
Rasanya tak ada... Ini je...
Dan muna dah try Lulubear tu banyak kali...
Tak percaya? Mostly my dress and my top was from Lulubear..
A big thanks to Miss Pang...
Dia baik tau... :D hehe....

Apa kata try online shopping.. Who know?
Kes Zalora tu baru beli semalam ke kelmarin, tak berapa ingat..
Adik muna order topi Abstrax...
Pagi tadi dia merayau pergi Aeon Bukit Tinggi...
Orang tu pun call nak hantar barang..
Tapi dia call adik muna..
Orang tu datang ke Aeon.. :D
Looks like he familiar dekat area tu..
Adik muna kata dia peramah... :)

Jom usha dan beli.. Sekarang Lazada dan Zalora ada bagi baucer RM10 dan RM20...
muna dah, anda bila lagi? :)


You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.