MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Problem fixed and enjoy...

Bismillah...
Assalamualaikum....


Nampak tak skin baru muna?
Hehehe...seronok tau bila masalah dah selesai...hihihi...
salah coding and salah url rupanya..
Thanks to leogurl94.... ^^

Berkat kesabaran dan nak test...o_O
test??
Yup, muna ada test, jam 2.30 ptg nanti... huhuhuhu
Wish me luck okay...

Oh, one more thing, classmate muna, Halim dah nak pergi Haji tau.. Dia dapat tawaran dari tabung haji.. Wah, Allah dah bagi peluang dekat dia.. Bukannya senang dapat peluang pergi haji masa muda2 ni.. Sebaya muna, 19...

Alhamdulillah.. Rezeki dia kan.. Allah dah panggil dia datang ke Kota Suci... Jadi kami pun minta dia doakan supaya kami ( satu kelas ) berjaya mendapatkan dekan sehingga ke akhirnya,, Amin.. Tak kurang juga minta dia beli kan barang2 dari sana... :)

Doakan beliau selamat pergi dan balik ye... Amin... Dia pergi 30/9 nanti sempena raya haji dan balik sini semula mungkin 6/11 kot.. Tak ingat... Huhuhu...

Comments

Cikk Mira said…
Dah menjadik ^_^ Bagus lah :)

Popular Posts