MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Problem? Isn't?

Bismillah...
Assalamualaikum....


Muna nak tanya ni, ada problem ke dekat background blog muna? Keluar warna apa? Putih ke? T_T

Muna nak ada yang komen sebab nak adjust nanti... tolong ye,..

Comments

leogurl94 said…
Muna edit background kat mana ? Last sekali muna edit ape ?
muna edit dekat edit html.. sb pakai washed denim kot.. hihi... tukar je background.. lepas tu muna tengok jadi warna putih... muna pilih warna hitam.. huhu
mazni said…
warna putihlah akak
leogurl94 said…
oh . cuba check betul ke tak :) kadang2 kita terlupa benda2 kecik macam : ; { Hilang yang gitu pon dah buat code tak jadik ^^
putih kan... :( sedih... nak adjust, line pun tak betul sangat...
dah.... tapi masih sama... huhu... kena adjust lagi sekali....

Popular Posts