MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Come back without ideas

Bismillah...
Assalamualaikum....


Mana lah muna pergi sebulan ni tak de apa2 cerita dalam blog..? ;)
Muna sibuk dengan final projek, final exam.. banyak benda nak kena buat sampai blog pun terabai.. kalu sempat, just join GA je.. kan..haha...

cer tengok history muna tu untuk bulan ni, 9 of 10 adalah GA.. kan? hahaha...
macam dalam tajuk, datang kembali, tapi tak ada idea.. apa nak cerita pun tak pasti..hahahha....

maybe kena stop sekejap dalam dunia blog, dan mencari idea2 segar..
al-maklumlah, muna sekarang lebih fokus kepada pelajaran.. since next year nak masuk sem 4, lebih serius...

So, wish me luck for everything and dijauhkan dari segala perasaan hasad dengki dan segala nahi mungkar.. Ameen... ;) tapi muna selalu update apa2 dekat personal fb.. tak pun twitter.. kalu bermakna, through instagram...

So, sapa yang nak sentiasa update (macam ada je) pasal muna, bolehlah follow IG muna, @munauwaratul.. takpun twitter, pun sama, @munauwaratul.. ;) wechat? pun sama je..hahaha....okay...

sampai jumpa lagi... Assalamualaikum

Comments

wanariahamiza said…
Salam ziarah. Jemput bertandang ke Inspirasi Wanariahamiza.

http://wanariahamiza.blogspot.com/
Aisha Fauzi said…
Hye Assalammuaalaikum. Saya tag awak dalam 3 giveaway ni :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

Popular Posts