Tempahan Vector.. Bila??

Bismillah...
Assalamualaikum....


Ingat lagi tak entry muna pasal vector tempoh hari? :)
Tak ingat? Tak baca? Takpe, ni muna bagi link nye untuk kamu semua baca... >> SINI <<

Muna cadang akan buka tempahan vector pada minggu hadapan, In Shaa Allah, 30 November 2013... :)
Harga? Bergantung pada gambar lah ye.. nanti muna fikirkan dan iklankan dekat blog muna... ^^

Seronok buat vector ni.. haha.. Walaupun masih newbie.. :p
Nak tempahan lain? Macam design motor atau kereta? Boleh2, ditanggung beres..

Nak design untuk landskap halaman rumah?
Okay, itu muna boleh cuma belum master lagi dalam design landskap ni..
Design rumah boleh lagi.. haha...
Tapi, In Shaa Allah, kalau ada yang berminat dengan design rumah, vector atau lain2, boleh contact muna di facebook ( fb.com/munauwaratul ) atau Twitter ( twitter.com/munauwaratul ) atau LINE ( munauwaratul )...

Hehe... Minggu depan muna iklankan tempahan tu ye... :D
Thanks sapa sudi baca...


You may also like

2 comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.