Holiday with... tablet??

Bismillah...
Assalamualaikum....


Sepanjang hampir sebulan cuti semester ni, muna tak buat apa pun... -_-
ingat tak pasal muna buat entry pasal courier service tak amanah? >>SINI<<

okay, pada hari jumaat ( 6/12/13) pihak dari syarikat tu call mak muna untuk tanya adakah barang tu dah sampai?
Jadi, mak cakap yang barang tu sepatutnya sampai hari Isnin (2/12/13), tapi seminggu tunggu tanpa berita.. so, pihak tu call si penghantar tu.. Tak tahu apa masalah, pada petang tu muna check email yang pihak mereka akan hantar semula dengan menggunakan servis lain...

punyalah excited.. tapi, baru teringat, biasa hantar hari bekerja...yang happy gila, hari ahad (semalam, 8/12/13) ada orang call mak dan katanya nak hantar barang tu...

Muna melompat2 gembira.. sapa tak gembira selepas 7 hari tunggu tanpa berita kan?? muna pun terus bersiap dan orang yang hantar tu orang yang sama hantar phone mak dan powerbank adik... hihi...

apa lagi, sehari meronggeng pakai tab ni je...hihihi... gambar tu bukan tab sebenar ye... ini yang sebenar...hahaha

Tenko T7 7" 4gb wifi dual camera black.. errr....murah sangat..haha...sebab muna beli untuk main game je... :p


You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.