MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Kecewa sudah

Bismillah...
Assalamualaikum....


Selepas kejadian ini, di blog ini, muna akan change totally about this blog.. Maybe in news, but not gossip yang boleh mendatangkan fitnah..

Almaklumlah, siapa tak kecewa kan lepas blog yang kita sayang terbiar dan cpuv pun menurun secara mendadak..

Sokay lah, mungkin bukan rezeki muna belajar dunia blog. tapi muna akan rise up and wake up dari kekecewaan ni... hurrmmmm...itu je...salam maghrib

Comments

ros_reeza said…
kenape ni MUna?.. jangan putus asa k :)

Popular Posts