Segmen : The Day Before The Time

Bismillah...
Assalamualaikum....
Scroll bawah untuk entry terbaru...


Tamat!!



Ini segmen terakhir pada tahun 2013 ini, In Shaa Allah.. Mungkin 25/12 muna akan balik ke kolej dan masa tu nak online pun susah..

Okay, straight forward.. Segmen ini diilhamkan bersempena kepulangan muna ke kolej... --' sedih kan.. hehe... Jom tengok apa yang anda, anda dan anda kena buat.. :) join lah ye.. support muna tau... please (I'm begging you)..

Syarat utama :

  1. Follow, klik dan like senarai sponsor dibawah.
  2. Buat tajuk "Segmen : The Day Before The Time"
  3. Copy/paste banner di atas dan tinggalkan permalink di ruangan komen entry INI sahaja..
  4. SENTIASA alert untuk sebarang pengumuman / letakkan blog muna  di bloglist kalau takut ketinggalan.


Follow blog


Cik Amal - Atieyn - Kawaii Gurlz - Siti Zawiah - ROOL

 Like fanpage


Follow Twitter dan Instagram
(kalau tak ada, skip)


Klik iklan
(tunggu sehingga habis loading, baru close tab)


Tamat pada 17 20 Dec 2013, jam 7 malam

**************************************

*senarai peserta akan dikeluarkan pada 17/12/2013.

** Pemenang diundi melalui undian manual (jika melebihi 20 orang)
** Jika kurang 20, akan dipilih melalui top refferal..

**************************************************

Dah? :) terima kasih kerana support segmen terakhir muna.. :) Join lah ye... Kalau kurang dari 15 orang, muna takkan batalkan, tapi akan randomly choose top refferal.. Muna tak suka batalkan segmen, lagi2 ada yang sponsor..

Oh ye.. jangan lupa ajak kawan2 join tau.. :) jom support dan join..


You may also like

4 comments:

  1. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/12/segmen-day-before-time.html

    ReplyDelete
  2. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/12/segmen-day-before-time.html

    ReplyDelete
  3. Tyrah join :)

    http://tiramisusweetsour.blogspot.com/2013/12/segmen-day-before-time.html

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.