MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



WhoHaa.com memang best!

Bismillah...
Assalamualaikum....


Mesti ramai dah dengar pasal whohaa ni.. Well, memang tak rugi sapa join. Daftar memang free, kumpul sahaja point dari soalan yang super simple.. Saya dah kumpul 590 point setakat ni dan rasa tak sabar nak kumpul lagi untuk redeem hadiah sebagai hantaran nanti..:)

Siapa sangka kan kita dapat hadiah ni dari laman web yang bagus ni. :) Tak rugi, dah terbukti laman web ni benar dan salah seorang blogger, Nadratul Syazwana dah pernah redeem hadiah dari website ni. Tak payah susah-susah, jawab,kumpul dan tebus!

Jom kumpul hadiah dan daftar di WhoHaa.com.. Memang daebak lah!! Jom daftar..

Comments

Wahhh link kita ke ni Muna? :') Thanks thanks backlink. Kenal kita lagi tak? Kawan sekolah rendah dulu?
kenal.. ingat sangat2... :D lama tak jumpa...

Popular Posts