MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Dah berminat menjadi dropship....

Bismillah...
Assalamualaikum....


Saya, Munauwaratul Lailinnur bersedia untuk menjadi ejen dropship produk anda... :) Tapi kekangan internet mungkin tak dapat dielakkan memandangkan keadaan internet di kolej tidak mengizinkan..

Okay, ini yang nak cerita ni.. Tetiba nak try buat bisnes online, cuma internet je jadi masalah utama.. Line dekat kolej tak berapa laju dan bagus, kalau ada pun di cafe.. Nak beli broadband pun, masih slow.. Sebab kolej tu dalam hutan kata orang..haha..

Kalau ada yang ada idea, komen atau WeChat/LINE = munauwaratul.. Tiba-tiba ada orang nak saya jadi ejennya, mesej saya di facebook.. Klik je gambau fb di sebelah kanan tu... :)

Comments

Cik Mun said…
selamat bekerja ye :)

Popular Posts