Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Bismillah...
Assalamualaikum....



Kalau lah saya dapat RM300, apa lagi... beli barang hantaran lah... hihi... mungkin kasut, baju or beg untuk dia.. tapi kalau beli dekat nile.com.my mesti dapat murah punyerr...

Banyak sangat dah list barang-barang nak beli ni.. tinggal kumpul duit, beli... dan kalau ada rezeki menang duit ni, borong sakan lah.. haha...

Seriously Nile ni memang murah... member pun tergila-gila nak beli sampai list kan kesemua barang dia nak tau.. hihi... Jom join giveaway ni..


  • RM300 bagi yang bertuah x2
  • RM100 bagi yang bertuah x4
nak join? jom ke blog kak lyssa untuk maklumat lanjut... ==> Lyssa Faizureen

Tamat : 21 Jan 2014, 12 p.m



You may also like

2 comments:

  1. Assalamualaikum. Moga berjaya. =)

    Datang klik ikln nuffnang:IKEA Malaysia

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.