Whatsapp dengan someone..

Bismillah...
Assalamualaikum....


Whatsapp saya tinggal lagi 9 bulan sebelum expired.. Tapi, jarang sangat guna sebab tak tahu nak ber-whatsapp dengan siapa..

Tapi, bila ada cuti dan internet, saya lebih suka mengacau seseorang yang bakal sering berjumpa, bukan si dia, tapi abang dia.. haha..

Kacau-kacau tu memang hobi kitorang, sebab suka cari pasal.. Haha.. (ops, kalau abang mie baca ni, pengsan nanti..haha)

Anyway, since whatsapp cuma diberi pakai setahun, saya dah siap awal-awal download Telegram.. Fungsinya sama dengan Whatsapp, so baik sedia awal-awal..


Nak renew dengan bayaran ni agak slow sebab memang tak pandai bab-bab topup untuk sesebuah aplikasi.. Memanglah dah diberi benda free, kita rembat.. tapi, kena lah juga cuba yang baru..

Saya juga mempunyai akaun Kakaotalk, Line, Whatsapp, WeChat, Telegram, Instagram. Banyak kan? namun, hanya beberapa sahaja menggunakan aplikasi ini.

Okaylah, nak cerita panjang pun dah clueless.. haha... so, see you next time.. Adios..

xoxo, Munauwaratul


You may also like

2 comments:

  1. Assalamualaikum. Uninstall lepas tu install blik... blhkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... :) dah banyak kali saya try.. masih sama... mungkin lepas delete acc baru boleh kot... tak pasti..

      Delete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.