MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



I'm 20 already !!

Bismillah...
Assalamualaikum....


Happy birthday to me... Selamat ulangtahun..Otanjōbi omedetō gozaimasu..gelukkige verjaardag.. Janmadina mubāraka.. saeng-il chugha...

Alhamdulillah... genap sudah usia saya ke 20 tahun hari ini...:)

Ye, memandangkan hari ini genap usia saya ke 20, saya mengisytiharkan bahawa entry ini ditaip lebih awal dan hari ini mungkin saya sedang makan-makan bersama classmates saya... Alhamdulillah, rezeki ulangtahun... :D

Unexpected planning sebenarnya, asalnya kami rancang nak makan steambot, tapi member dapat survey buffet... Wah!!  First time in my life eat buffet with classmates, coz I always nerd.. hahaha... Anyway, tak leh seronok sangat ketika usia ni..

Kalau ada nak bagi hadiah, saya terima apa sahaja.. Tapi kalau dengan orang tersayang, saya nak handphone satu.. :p Since my phone now dah mula manja nak rosak je kan, apa salahnya minta gitu... :p

Haha, just kidding.. Okay, mungkin saya dah jarang buka blog sebab bulan ni bulan final exam. Minggu depan last week sebelum study week dan seterusnya final exam..haha.... Enjoy your day !!

xoxo, Munauwaratul

Comments

Liniey Nor said…
Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

GA dilanjutkan sehingga 23 April 2014 :)
Happy belated birthday ! semoga happy selalu =D

Popular Posts