Giveaway Birthday by Syira Lokman

Bismillah..
Assalamualaikum..


 


Wow.. Sweet 20... :) Same here (raising my hand, but a it was last month...) !!


Well, wishing birthday seseorang ni agak susah sukit bagi saya since saya ni tak reti sangat.. Haha.. just wish pendek2 gitu.. U know, I'm shy kalau nak berkawan ni... :)

However, for this 20th birthday, I wish u a ....


Wee..... Bila dah usia 20 ni, macam-macam orang pandang pada kita.. Perangai, kematangan, gaya dan kalau duduk dekat kampung ni selalu orang tanya "Bila lagi nak kahwin?" Hoho...

Killer question gitu... :D But now saya belum lagi lah merasa soala gitu, raya nanti kot baru merasa sebab ramai sedara dah bertunang..Okay, back to the topic...
Umur 20 ni lah pilihan untuk kita pilih sama ada untuk bersedia menghadapi alam dewasa iaitu 21 tahun dan ke atas atau meneruskan behavior 19 tahun dan ke bawah...


Tapi, as long as mentality kita kata "go up!! Do your best and achieve something that you really want !!" kita akan matang... Lari topik lagi ni...haha...
Tak ada hadiah lah nak bagi, but wishes and gambar ni pun boleh kan?
Kek? Ni ada 3 jenis kek, pilihlah... :D





Love from Paris gitu... huhu...

Extra sikit ni....


So, Happy Birthday... May Allah ease you, your life and family...:)


You may also like

3 comments:

  1. ALHAMDULILLAH..TERIMA KASIH SUDI JOIN YE :)
    JOM CHECK LINK ANDA..
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-giveaway-birthday-syira.html
    DAH FOLLOW SEMUA SYARAT KE ? :)
    NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG BEBERAPA HARI LAGI YE :)
    ALL THE BEST !

    ReplyDelete


  2. Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/smile-giveaway-by-shad.html (7 june)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm350-by-emas-putih.html (17.6)

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.