MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



New hope...

Bismillah...
Assalamualaikum....


Yeah baby... Whuuu...Huhu.... Over excited nya teman..haha

Ni nak citer sikit jaa... Harapan nak tengok blog simple dah terlaksana even masih belum berpuas hati 100%, tapi Alhamdulillah blog makin comel padahal simple habis ni.. All white... hihihi...

Walaupun putih, biarlah saya hiasi blog ini dengan warna-warna kehidupan saya dan sekeliling.. Tengok banner, 10 minit siap walaupun tak ada idea nak hias... :p

Nak jugak tak banner flower2 gitu? Komen lah, atau pm dekat facebook saya.. Tapi simple jelah macam letak nama or nak letak gambar pun buleh jaa... hihihi...

Itu pun kalu awak nak saya buatkan dan memuaskan hati awak2 semua... :)

Comments

Niena Reen said…
Wah, suci ja blog akak nih! Hehehe.. :D
hihihi...terima kasih.... :D
Tashira Sha said…
wahh simple je tapi sedap mata memandang :) hihi

Popular Posts