New hope...

Bismillah...
Assalamualaikum....


Yeah baby... Whuuu...Huhu.... Over excited nya teman..haha

Ni nak citer sikit jaa... Harapan nak tengok blog simple dah terlaksana even masih belum berpuas hati 100%, tapi Alhamdulillah blog makin comel padahal simple habis ni.. All white... hihihi...

Walaupun putih, biarlah saya hiasi blog ini dengan warna-warna kehidupan saya dan sekeliling.. Tengok banner, 10 minit siap walaupun tak ada idea nak hias... :p

Nak jugak tak banner flower2 gitu? Komen lah, atau pm dekat facebook saya.. Tapi simple jelah macam letak nama or nak letak gambar pun buleh jaa... hihihi...

Itu pun kalu awak nak saya buatkan dan memuaskan hati awak2 semua... :)


You may also like

4 comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.