Special Entry for Nadratul Syazwana

Bismillah...
Assalamualaikum....



Nahh... siapa kenal beliau... Saya yakin ramai kenal blogger ni... muehehehe.... Comel tak dia... Haha.. Baru berkesempatan nak buat entry KHAS buat beliau ni.. huhu... Sorry nad, I wish your birthday this late... :D

source : google

Happy birthday to you.. Happy birthday to you.. Happy birthday to Nadratul.. Happy birthday to you... hehehehehehe......... Welcome to the 20's age... haaa... ayokkk... Sediakan segala persiapan ke alam dewasa tahun depan.. hihihi....

Kita tak ada hadiah nak bagi, but this entry special for you.. Huhu... Dulu sekolah-sekolah pun kita gitu-gitu je kenal, but I still remember you tau.. Cuma malu lah.. Haha... kita biasa-biasa, awak cantik.. haha...

Source : google

nah... ini kek awak... hehehe... sebab apa kita biasa-biasa? sebab ni......

saya sentiasa blur... ( ?_? )


Ini pulak awak........ :D

Awak ceria je..

Kan.. awak comel je... hahaha.... Enjoy ni sekejap je...


Well... Happy birthday to you dear... Kita harap awak terus kejar cita-cita awak tanpa mengeluh dan teruskan gapai impian sehingga ke menara gading.. Kita percaya awak akan berjaya satu hari nanti, InSyaa Allah dengan izin-Nya... :)


You may also like

2 comments:

  1. Ya Allah Muna! Thank you fr the entry 😂😂😂 Terharu sesgt tak sangka ada org buat entry 😭 Muna thankyou for the du'a the compliment the entry! Ah I just love everything abt this. Nad pun igt Muna la hehe again thanks alot! ❤️

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.