MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Meeting day...

Bismillah...
Assalamualaikum....



Good morning peeps... As you've read my entry a few weeks ago, now we currently at out trip meeting.. Masalah tu tak payah cerita lah, biasa kan.. Tapi kali ini, kami confirm akan ke Gua Tempurung, Perak untuk subjek Pengurusan Taman Rekreasi Semulajadi..

Kalau tak pergi, markah tak ada.. Jadi, pergi trip ni wajib lah kan... Kami bukanlah AJK tertinggi, tapi datang untuk tahu perkembangan trip kami.. Banyak juga masalah, assignment semester kali ni.. Huhh...

Memang hari2 mengeluh lah kan, aday ang tak bekerjasama, tak buat kerja... Kadang ada yang bercakap je... Ini baru hidup sebagai pelajar kolej, belum lagi alam pekerjaan.. Huuuu...

Tapi, disebabkan saya ni terlalu sabar, had kami dah sampai limit... Eh, saya bukan nak cerita pasal assignment, tapi pasal trip kami...

Gua Tempurung, Perak... dah lama tak pergi.. last pergi tingkatan 3-4 macam tu... hahaha.... nantilah cerita... sebab ni pun pinjam hotspot kawan... Masalah lain nanti saya cerita okay.... :)

Comments

wah seronoknya on a trip...
huhu...sem 5 wajib pergi trip.... :D
Mia Daliesya said…
Salam, Muna. Can I hv your number? Saje je. I've something need to talk to you.
This comment has been removed by the author.
wslm...yes mia... pm kt fb/twitter/wechat (munauwaratul)
Anonymous said…
Asslam sis, nak tanya,sister still buat doodle ke?
wslm...buat masa sekarang dah tak buat... bz sikit... :) sorry

Popular Posts