MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



CPUV dari Nuffnang

Bismillah...
Assalamualaikum....


Sangat-sangat berterima kasih buat pembaca kerana terus membaca blog saya..
Buat Nuffnang, terima kasih kerana masih memberikan saya beberapa CPUV bergerak...
hihihih....
seronok rasa CPUV sentiasa ada dan terus bergerak...
Harap-harap CPUV akan ditambah lagi... hihihi...
Baru seronok berblog ni...

okay lah, macam belum ada topik nak cerita...
Till we meet again

Comments

Sofea said…
cpuv dari nuffnang ni ap ya?hehehe
cost-per-unique-visit... kira kalau dalam sehari ada lebih 100 uv nnt dapat lah kot.. huhu... tak ingat lah hari tu baca...

Popular Posts