Sepatah dua kata

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum w.b.t....

Sumber : Google
Lama jugak ye saya buat tukaran blog ni? Maklumlah, bila cuti ni, semua hal kat rumah mostly saya kena buat (ye ke?? rasa memasak je..haha) so, I've tried so hard to improve my site and... Voila!! Just changing my template, that's all.... I can't do more than that since I'm lack of knowledge in blogging (even I've involved in blogging since 2011 maybe). Yeah, at least I know what to put in my blog. Furthermore, banyak gambar saya hilang kan. Sebab kebanyakannya saya wajib buang demi menjaga hak privasi yang lain. Nak tukar site, macam krikk krikk.... Tukar ke blog lain, maksud saya... Hihihi....

Sumber : Google
Well, now I'm quite serious in photographing, but yet, not using my DSLR camera since I don't have it.. But, I tried using my phone camera since nowadays, banyak sangat alatan atau aplikasi yang serba canggih. Even cuma guna phone cikai je, local.. That's more than enough... hihihi.... Nanti dah kerja, boleh beli kan? Hikhik...

Sumber : Google
Okay, passion photography ni saya lebih kepada landskap dan manusia sebagai skala... Ada je kebanyakan member-member jadi model saya (Aip, depa yang suruh saya ambil gambar depa tau.. Hahahahaha). Tapi, kenapa gambar saya yang cantik (suasananya okeyhhh) TAK ADA?? Why?? I'm so sad okay... Bhahaha... Emo lebih pulak dah diri sendiri tak suka diambil gambarnya.. Yelah, belum cukup self-confident nak tonjolkan diri pada public. Haih... Tunggu kuruihh la baru saya ambil gambar sendiri lahh... hihihi.... Since, En. Abg pun fotografer... Yeay!! Sayang beliau!! (Ehem2... okay, blushing.. hahahaha)

Sumber : Google
Tau tak sebab apa saya letak gambar je ni? Tak tau? Sebab tak nak lah pembaca saya boring dengan penulisan sahaja.. Nak ambil bullets pun, macam kena karang dulu baru boleh ringkaskan (dah macam bahasa melayu punya subjek sekolah...hihi). Allah, baru teringat.. Saya nak update berkenaan last presentation tempoh hari. Saya update sebagai tanda penghargaan untuk team group saya. Even this last semester, saya sebenarnya banyak senyap berbanding semester-semester lepas. Maklumlah, saya ni tak pandai bersosial. Start habis presentation, saya mula nak motivate diri sendiri supaya bergerak dalam kalangan sosial. Saya ni agak ketinggalan dalam banyak perkara. Except, Apple product.. Hahaha... Gila kau tak follow gadgets punya news? Hahaha... Nak bertukar arah katanya.. Sebelum ni pakai phone murah je. Emmm...

Sumber : Google
Nahhh... Baru berangan nak pakai ihoe 5 / 5s, dah keluar iphone 6 / 6+.. Bila nak pakai iphone 6 / 6+, nak keluar iPhone 7 pulak... parah kalau follow terlebih benda-benda gajet ni.. Bila kita dah minat in something, we tried so hard to get it, right? Same like me lah. Bla..bla..bla..

Sebenarnya, saya dah takde cerita. Adik panggil suruh tengok anak kucing, berterabur idea atas lantai tadi.. Hahaha... baru nak kutip balik, dah ditiup angin, so I was like Krikkk...krikkkk.....

p/s : sapa belum follow saya di Instagram? Jom follow.. Search je nama munauwaratul, konfirm jumpa... ahahahaha...  Ok, Tabarakallah... Alhamdulillah... ;)


You may also like

1 comment:

  1. hehehehe.. smoga tercapai impian.. :)


    44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "Movie terbaek bulan ni.."

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.