Phase 1 "Really?"

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum w.b.t....


Really? Are we there?

Actually, almost there... May Allah ease..

Huaaa.... Preparation apa ni? Preparation for everything lah kiranya. Almaklumlah, nak habis praktikal kan? Kenalah prepare untuk report, slide dan persediaan diri sebelum presentation. After that, kena prepare untuk konvokesyen pulak...

Fuyooo... Alhamdulillah, kami konvo pada tahun ini juga. Merasa juga nak pakai jubah kolej dan naik pentas ambil diploma.. Impian dari sem 1 lagi tau. Haa... Okay, sebenarnya, saya tak tahu nak cerita apa lagi.. Nanti lah saya continue buat entry. Till then, Wassalam


You may also like

2 comments:

  1. hahahahaha...nampak x sabar tu...dedo pn ada juga kan....huhuhuhuhu

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.