MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Phase 1 "Really?"

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum w.b.t....


Really? Are we there?

Actually, almost there... May Allah ease..

Huaaa.... Preparation apa ni? Preparation for everything lah kiranya. Almaklumlah, nak habis praktikal kan? Kenalah prepare untuk report, slide dan persediaan diri sebelum presentation. After that, kena prepare untuk konvokesyen pulak...

Fuyooo... Alhamdulillah, kami konvo pada tahun ini juga. Merasa juga nak pakai jubah kolej dan naik pentas ambil diploma.. Impian dari sem 1 lagi tau. Haa... Okay, sebenarnya, saya tak tahu nak cerita apa lagi.. Nanti lah saya continue buat entry. Till then, Wassalam

Comments

ejulz said…
Gudluck.. semoga mendapat keputusan cemerlang..


Saya join GA ni j"Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com"

antara entry terkini 1. "Nak Promote Bisnes Rakan.."
2. "Nak tolong promote bisnes rakan blogger jap.."





Nurul afifiy said…
hahahahaha...nampak x sabar tu...dedo pn ada juga kan....huhuhuhuhu

Popular Posts