Sebab Membeli Jam Tangan G-Shock

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum w.b.t....



Okay, hari ni nak cerita sikit pasal jam tangan ni. Kalau dulu yelah, kaki kumpul jam. Lepas habis SPM, jam kemana, minat pun ke mana. Tapi bila tengok pengguna jam G-Shock ni, terus wah!! Makin banyak pula koleksi G-Shock ni. Dah la cantik, ranggi, sempoi. Kalau korang minat jam tangan G-Shock ni, mesti korang salah seorang dari…



Kaki gym! Yelah koleksi jam tangan G-Shock ni direka untuk membantu melancarkan proses latihan korang. Kalau korang beli jenis bertali kulit atau besi, mesti tak selesa. Dah lah berpeluh, pakai jam tangan besi. Melekat lah! Euuu… 



Atau, korang seorang kaki outdoor? Korang suka buat aktiviti lasak, ekstrim dan cinta pada alam semula jadi? Jadi koleksi jam tangan G-Shock direka dengan ciri-ciri ‘shock resistant’ yang sesuai dengan korang punya aktiviti tu.



Jika ada seorang runner! Rekod masa larian korang dengan menggunakan koleksi jam tangan G-Shock dan baiki prestasi larian korang. Pergh! Kaki jogging pun boleh ni..


Mungkin juga korang seorang ‘diver’. Selain fungsi ‘shock resistant’, koleksi jam tangan G-Shock juga dieka dengan fungsi istimewa yang lain, iaitu ‘water resistant’. Ha, tengok. Dah lah ada SR, ditambah lagi fungsi WR… Kheeelass kau jahh…


You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.