Wondering ...

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum w.b.t....

Source : Google
Dah lama sebenarnya tak buka blog. Mood sekarang nak buat bisnes online, masalah sekarang bisnes apa yang orang cari tiap-tiap hari, setiap masa, setiap tahun tanpa henti? Terfikir nak buat kraft, tapi tangan ni duk masak je kat rumah. Boleh berjual makanan, bahan pulak serba kekurangan memandangkan kat rumah lebih memerlukan.

Sesiapa ada idea, teringin juga nak dropship tapi kadang risau dengan stokis. Kita jujur, tapi stokis pula kita susah contact. Risau hat tu jaa... Tak kata semua pun, suku ja.. Yelah, bila kita paranoid on something, kita risau pula yang benda-benda lain.

Hahaha... Anyway, just suggest it okay. Saya tak kisah memandangkan sekarang nak fokus kumpul duit demi masa depan. Dah try cari kerja, cuma hati ni masih tak sedia bekerja di bawah tekanan orang. Cukup lah dalam kepala ni banyak tekanan, risau tak mampu kontrol.. Ahh, merepek lagi..

By the way, saya suka tengok beg, baju (especially baju baby), kasut, make up dll. Tapi nak cuba berniaga keperluan lelaki. Yelah, penguasaan bisnes dikuasai barangan wanita. Bukan sebab nak menggatal lah, tapi minat pada pakaian, wangian dan stail lelaki. Hahaha..

Okay, cukup merepek. Hat mana yang ada idea ka, boleh lah komen / pm kat fb / DM kat IG... please okay.. I need money for my one step closer... Hahahaha


You may also like

1 comment:

  1. akak pun jarang juga jenguk dan buka blog... sibuk dengan banyak sangat perkara...

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.