Precious Moment

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum w.b.t....

source : Google
source : Google
once tengok pemandangan hijau ni rasa macam lega sangat-sangat..
huhu...
hai pembaca semua... lama tak update.. sebulan lebih dah aku kerja di perantauan T_T (macam jauh sangat)..
sejak bekerja ni, takde masa dah nka update lagi blog-blog ni.. balik kerja je badan letih. Berita kat Malaysia dan dunia, satu pun tak tau. Bukak facebook pun jarang. Kau ghase??

Haha... kadang balik kerja, masak atau basuh baju, mandi dan tidur. Tu jelah rutin. Letih la badan, mental pun letih.
Duk mengadap 'pelanggan' yang tak semua bagus. sebab memegang prinsip "Customer always right"..

No, zaman sekarang pelanggan kerap keji kerja kita. Kita senyum pun masih dikeji. Kita minta maaf pun masih dikeji, sebab dalam hati dah tanam prinsip tu. Kalau bagi cadangan tak pe juga, ni bagi hamburan kata-kata kesat. Sakit jiwa macam ni.

tapi demi Allah dan hujung tahun ni, aku gagahkan juga kaki ni terus bekerja kat sini. Once cukup setahun, aku pindah negeri lain. Cukuplah pengalaman sebulan lebih ni mengenal hati orang atasan.

well, itu je kot nak cerita. ni pun guna pc company. Perghhhh... Next story, I'll mory... hahahahahah,,,night


You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.