MAKLUMAN UPDATE UCAM

Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :


&



Solemnization Muna & Wan (181117)

Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum w.b.t....




Alhamdulillah, hampir 8 bulan, saya mendirikan rumahtangga dengan seorang lelaki yang saya cintai. Selama 8 tahun kami bercinta, dari zaman Myspace-Yahoo Messenger, dia PLKN, saya masih tingkatan 4, cinta kami diikat dengan akad yang sah disamping keluarga dan keluarga mertua tersayang.



Selama hampir 8 bulan ni, kita baru nak mengenal pasangan kita sebenar-benarnya. Mungkin dia sorok perangai diayang sebenar, tapi kami takde dah kot. Orang tua-tua kata dah nikah baru kenal bau kentut kan? Masa bercinta lagi dah bau kentut masing-masing. HAHAHA !





Follow je lah gambar ni, sebab saya pun tak tahu nak cerita apa. Ngeeee~ Nak share gambar banyak-banyak pun nanti payah nak buang di internet, so sikit jelah kan? Asal boleh. Hihi..

Ohh! Majlis resepsi kami adalah pada 191117, tarikh lahir suami saya. So ada surprise masa tu, tapi malas nak upload gambar. Ala, surprise kek kamera idaman dia je. HEHE.



Outdoor kami di Bagan Lalang, Sepang. Kawasan ni kami lalu di pedalaman, kawan fotografer suami yang bawa kami ke sini. Saya ni mana lah tahu jalan pintas ke sana sini walaupun penduduk sana Hihi..

Kredit sikit lah orang yang menjayakan majlis kita~

Wedding Planner & MUA : Puteri Zubaidillah (IG)
Fotografer : Mohd Khairul FB Insta , Joseph Wong , Nasron Harun FB Insta
Edit foto : WM's Photography
Lokasi Outdoor : Bagan Lalang, Sepang, Selangor.

Singgah lah ye FB, Insta mereka ni.. Hihihi... Yang penting, servis mereka sangat saya suka. P/S : saya ni bukan fotogenik, jadi banyak hasil gambar hambar.. HAHAHAHAH !

Comments

Popular Posts