Makan-makan di Melaka sebelum cuti

Assalamualaikum, hai semua.. :)
Muna hari tu pergi jalan-jalan dengan member, maklumlah duit dah masuk banyak kan... So, dia pun belanja kitorang...
First kitorang tak tahu nak makan apa, Burger King ke, Papa John's ke, A&W ke, Pizza Hut ke, tapi kitorang pergi ke Vivo Pizza America... Sedap gila kot.. haha...
Yang belanja kitorang adalah,


yang belanja

yang sebelah tu awek dia tau
carbonara (tak ingat namanya) dan salad (my favour)
my favour drink, cappucino.. umm umm
Hawaii Pizza..nyum nyum

zatie

abaikan muka burok tu..muka kelaparan..haha



You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.