Gambar perubahan watak cerita Naruto #2

Assalamualaikum...

Okay,sebelum tu.. Minta sokongan ikhlas dari u all untuk tekan penguin comel ni.. :)
satu2 tau.. :D


*sampai loading habis tau...


Dah? Terima kasih sapa yang klik tu.. :D
Sini muna nak update lagi gambar perubahan watak cerita Naruto The Movie : Road to Ninja...

Neji jadi miang

Lee pun sama
Sai suka lukis pemandangan menggunakan warna pelbagai

Shino benci serangga

Kakashi macam SHikamaru, tak matang

Cikgu Lee mengaku tua

Sasuke kaki ngorat.. 0_o
Akhirnya, Naruto pun cakap....

Hahaha....Muna pun terkejut tengok Sasuke tu... mesra alam sungguh....
Hahahahaha...adoi... buruk sungguh muka Naruto ni... Nak kenal mak ayah Naruto? *bagi yang tak kenal lagi lah...

Taa Daaa....

Minato dan Kushina

Muka garang Kushina, mak Naruto

Minato pun takut dengan Kushina

Masa sambut birthday Kushina


Tapi ni pengorbanan terbesar mak ayah..

Gambar atas ni, itulah hakikat sebenar yang mak ayah Naruto dah tak ada.. Mati disebabkan nak pertahankan anaknya.. Minato nak jinchuuriki Kiyubi ni kat Naruto menggunakan chakra Kushina dan dirinya.. Terpaksa berkorban.. T_T
itu part sedih....

Okay, itu sahaja review hari ni


You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.