Mornight day...

Assalamualaikum readers.. Like other night, sleep late.. Haha..betui ka tatabahasa ni? Anyway.. This saturday my uncle, my mom's brother will engaged.. Finally..haha.. Only he left not married.. Eh, mencarut betul grammar english ni.. Hihi.. Bila pakcik nak tunang, sah2 adik beradik mak balik.. So, ada 2 adik beradik mak tido sini.. Lagi 2, datang sabtu nanti memandamgkan diorang duduk area Damansara.. Adik mak yang sorang ni duk kapar, transport takde nak datang sini..tu tido sini.. Lepas tu, adik mak lagi sorang, dari Kelante.. Ore kelate mari sini, ore sini bila nak gi sana? Haha.. In Shaa Allah tahun depan.. :)

Pening ye citer muna? Mak muna adalah angah.. Maklong meninggal lama dah.. Tak ingat masa muna kecik ke masa muna belum ada.. Tapi sekarang mak lah yang kena uruskan perkahwinan adik beradik memandangkan arwah nenek dah lama meninggal, atuk tak kuat macam dulu..

Anyway, 30/11/2013 pakcik muna tunang.. Haha.. Habis belajar, turn muna nikah.. In Shaa Allah..hehe



You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.