Siapa terpilih?

Bismillah...
Assalamualaikum....



Memandangkan segmen muna hanya 3 orang join, muna decide nak letak mereka dalam bloglist baru muna yang permanent.. :) Thanks buat mereka bertiga yang sanggup support blog ni. Mungkin ada kesilapan berlaku semasa muna cuba buat segmen tu.. Tak nak lah bebel panjang-panjang..



***************************************************


****************************************************

Mereka bertiga permanently diletakkan dalam bloglist pertama muna tu... :) takpe lah... Itu je muna mampu bagi sebab belum ada ongkos.. hehe... Tak pe, tak perlu mesej. Automatic muna letakkan dalam bloglist tu ye.. Terima kasih buat awak bertiga.. :)

p/s : sambil menaip, azan berkumandang dan diazankan oleh remaja muda lagi.. Merdu suara beliau, muna tersentuh dengar azan dari beliau sebab ni kali kedua dengar. semoga beliau menjadi anak yang soleh.. Amin..



You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.