Permulaan hidup sebagai seorang wanita 20-an

Bismillah...
Assalamualaikum....


Macam gempak je.. :) Haha.. Actually nak cerita niat sejak 26 Disember lalu.. Haha... Apa niat? Memandangkan tahun 2014 adalah permulaan usia 20-an, niat untuk berjimat, mengumpul duit, menurunkan berat badan dan ingin mencuba bisnes online akan berjalan.. :)

Setakat ni Alhamdulillah, dapat berjimat, niat tak nak makan banyak pun macam dah berjalan.. Sekarang niat nak buat bisnes online masih samar-samar memandangkan tak tahu nak buat bisnes apa.. Jadi ejen atau dropship atau bisnes sendiri.. Any ideas? :) since sekarang nak collect duit untuk masa depan.. Maklumlah, kena usaha untuk hidup senang masa hadapan... :D

Well Alhamdulillah.. Another reason I'd like to be a good and perfect human in this year because last semester I've just received a dean.. Alhamdulillah.. Hasil susah payah dan dugaan semester lepas, akhirnya membuahkan hasil.. And I really hope this semester ( semester 4 ) akan bertambah baik dan cemerlang.. :)


You may also like

1 comment:

  1. salam..dear mcm mne nk buat template blog cmni? btw done follow u, follow me back :-) http://aliyahsyofia.blogspot.com/

    ReplyDelete

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.