Progress, married doodle

Bismillah...
Assalamualaikum....


Salam maghrib.. :) Ini muna nak share, doodle kahwin ini dibuat khas untuk blog ini. No copy my artwork okay...Even doodle ini khas untuk blog muna dan personal, muna tak lupa untuk draw doodle khas untuk pembaca blog muna ni... :) tapi nanti muna buat dan share lah.. hihi...

Memandangkan tahun depan, In Shaa Allah muna akan memulakan kehidupan di alam perkahwinan.. Dengan izin Allah, sekiranya jadi, muna akan jemputlah pada semua pembaca blog ni. Jadi doodle ini (berkemungkinan) akan digunakan dalam kad jemputan muna.. :D

Ha, tema dan segalanya telah dirancang awal untuk mengira bajet. Okay, nampak kan ada wishlist dah di tick pada tunang? Dalam syarak, ye, muna sudah bertunang but dalam melayu, belum lagi. Kami cadang pertunangan tak dibuat untuk menjimatkan kos.

Eh, nanti muna cerita selanjutnya ye.. Jangan lupa join segmen muna ni.. Please... :( >>SINI<<


You may also like

No comments:

All content in this website is strictly cannot be copied by anyone. 2010-2016 © munauwaratul.bs.my™. Powered by Blogger.